Blogg

Belöning till mina läsare – länkar utan no follow

Jag vill belöna mina läsare som lämnar kommentarer här på bloggen därför har jag valt att ta bort ”no follow” attributet på kommentarer. Det betyder att du får en riktig länk när du lämnar en kommentar istället för en länk som inte följs av sökmotorer.

”No follow” används främst för att motverka spammare, nu finns det dock så bra verktyg så att nästan alla spam-kommentarer ändå blockeras. Jag vill belöna mina läsare istället.

Andra som också har tagit bort no-follow elmentet är;
DavidDisruptiveWebmasternMichaelRelevansanalysJonasZtrixQToreMaryOlofWedholmEkkeChristianMagnus, Cinode, iqtaxi.se och Robbster.

Dela med dig..
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on StumbleUponEmail this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
  • Trevligt! Dock kommer du få en liten flod av märkliga kommentar från affiliates som skall försöka krama ur länkenergi ur din blogg!

  • Det tycker jag är ett vettigt val, finns ingen anledning att ha nofollow på riktiga kommentarer. Tack för att du länkat också.

  • Va bra och intressant läsning också. Länkar bör även ha en viss relevans för att få den effekt som man är ute efter. Jag har en relevant sajt och är tacksam för din länk…Tack

  • Tack för att du nämner min blogg!

  • Bra initiativ! Kanske något att själv utvärdera. Är det många spammiga kommentarer som slinker igenom?